Vuokraa Apple AirPods 2

6,90 22,90  /kk

Tuotetunnus (SKU): Apple AirPods 2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , Brand:

AirPodit kytkeytyvät automaattisesti päälle, ne havaitsevat milloin ovat korvissasi. Siriltä saat avun suoraan korvanappiisi ilman että kosket puhelimeesi. Kuulokkeissa on puheentunnistavat anturit , jolloin mikrofonit suodattavat ympäristön melun ja äänesi kuuluu paremmin. Voit myös käyttää vain yhtä kuuloketta kerrallaan.

  • Mitat (yksittäinen AirPod): 16,5 x 18 x 40,5 mm, paino 4 g
  • Mitat (latauskotelo): 44,3 x 21,3 x 53,5 mm, paino 38 g
  • Tunnistimet: kaksi suuntaavaa mikrofonia, kaksi optista tunnistinta, liikkeen tunnistava kiihtyvyysanturi, puheen tunnistava kiihtyvyysanturi
  • AirPodit latauskotelolla: yli 24 tuntia kuunteluaikaa, 18 tuntia puheaikaa
  • AirPodit (yksi lataus): 5 tuntia kuunteluaikaa, 3 tuntia puheaikaa
  • 15 minuuttia kotelossa vastaa 3 tunnin kuunteluaikaa tai 2 tunnin puheaikaa

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

Switchooon kautta voit vuokrata älypuhelimia, älykelloja ja kuulokkeita kuukausihinnalla niin kuin itse haluat. Unohda vaikeat päätökset korkeiden ostohintojen ja useita vuosia kestävien rahoitussopimusten välillä. Annamme sinulle vapauden yksinkertaisesti vuokrata.

Päivitä helposti

Hanki uusimmat laitteet, ja pysy ajan tasalla. Ennen kuin vanha laite alkaa keräämään pölyä, lähetä se takaisin ja vuokraa jotain uutta.

Pysy sitoutumattomana

Nauti yksinkertaisesta kuukausimaksusta ja sopimuksista, joita voit halutessasi jatkaa milloin tahansa haluat – ilman hässäkkää ja rahoitukseen sitoutumista.

Saa enemmän

Uusi älypuhelin vai sittenkin älykello? Sinun ei tarvitse päättää. Switchooon avulla voit vuokrata kaikki ne laitteet joista olet haaveillut, vain murto-osalla niiden ostohinnasta.

Switchooolta vuokratut tuotteet ovat aina kuin uusia. Ennen uudelleen vuokrausta tuotteet käyvät läpi yksityiskohtaisen laatutarkastuksen ja monivaiheisen käsittelyn, jotta kaikki Switchooolta vuokratut tuotteet saapuvat virheettöminä. Jos laitteesi ei ole odotetussa kunnossa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Ensimmäinen kuukausivuokra veloitetaan heti tilauksen yhteydessä, mutta vuokra-aika alkaa virallisesti vasta kun olet vastaanottanut tuotteesi. Toimituspäivämäärä määrittää toistuvan kuukausittaisen maksupäivän. Minimi vuokra-ajan päätyttyä voit jatkaa vuokraamista kuukausittain samaan hintaan tai peruuttaa tilauksesi kirjoittamalla sähköpostiin asiakaspalvelu@switchooo.com.

Älä ole, haluamme sinun nauttivan laitteestasi kuin se olisi omasi. Pienet naarmut ja normaalit käytön jäljet korjataan palautuksen jälkeen ilmaiseksi.

Jos haluat ostaa vuokraamasi tuotteen:

Ensimmäinen vaihtoehto on vuokrata laitetta niin kauan että voit ostaa sen yhdellä symbolisella eurolla. Tarkka kuukausimäärä riippuu tuotteesta ja valitsemastasi vähimmäisvuokra-ajasta.

Toinen vaihtoehto on ostaa laitteesi aikaisemmin maksamalla kaikki jäljellä olevat vuokrakuukaudet kerralla. Vähennämme jäljellä olevat kuukaudet, ja tuote on sinun.

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@switchooo.com saadaksesi ostohinnan.

Shopping Cart