Tietoja meistä

Teemme kovasti töitä voidaksemme tarjota sinulle parhaat laitteet

Olemme kaksi intohimoista pitkän linjan tekniikan ammattilaista. Kokemuksesta tiedämme kuinka vaikeaa voi olla päivittää älylaite itselle parhaimpaan malliin, kun mallit vaihtuvat vuosittain ja saatavuutta on paljon. Miten löydät itsellesi sopivan mallin? Tiedämme myös oikean laitteen valitsemisen tuskan, koska laitteita ei ole mahdollista testata ennen ostamista. Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus nauttia juuri itselleen parhaista laitteista, joten keksimme ajatuksen vuokraamisesta, joten perustimme tätä tarkoitusta varten startup-yhtiön.

Tavoitteenamme on vuokrata markkinoiden parhaat laitteet. Älypuhelimet, kuten iPhone 14 Pro Max tai Samsung Galaxy S22 Ultra, ja älykellot, kuten Apple Watch 8 tai Samsung Galaxy Watch 5, sekä kuulokkeet kuten Apple Airpods 3 ja Samsung Galaxy Buds2 Pro.


Halutessasi voit vuokrata valitsemasi laitteen yhdeksi kuukaudeksi, testata sitä, ja siirtyä sitten pidempään vuokrasopimukseen, mikäli pidät laitteesta. Voit myös vuokra-ajan jälkeen ostaa laitteen omaksesi. Helppoa, eikö vain.


Tiesitkö, että vuokraamalla voit säästää rahaa? Vuokraus on halvempaa kuin ostaminen.
Olemme verranneet hintoja kilpailijoihimme ja huomasimme, että vuokraus meiltä on jopa 50% halvempaa!


Puhdistamme ja kunnostamme palautetut laitteet perusteellisesti, joten valintasi mukaan vuokraamasi tuote on joko uusi tai yhtä hyvä kuin uusi.


Yrityksenä välitämme planeetastamme ja ekologisesta kestävyydestämme.

Tahdomme pitää huolta rakkaasta planeetastamme, jotta myös lapsemme voivat nauttia siitä. Tiesitkö että yhden älypuhelimen valmistaminen tuottaa jopa 86 kiloa jätettä? Lähde: Suomenluonto

Tiimimme koostuu eri alojen asiantuntijoista. Olemme motivoituneita nuoria tekijöitä, ja haluamme tehdä maailmasta hieman paremman paikan.

Julius Kuva

Julius L

Teknologiavastaava

Daria Kuva

Daria T

Markkinointivastaava

Jori Kuva

Jori K

Hallintovastaava

Switchooo Maskotti Leo Kuva

Leo

Maskotti

Julia Kuva

Julia L

Sisällöntuottaja

Kiinnostuitko?
Tutustu valikoimaamme!

Shopping Cart