Usein Kysytyt Kysymykset​

Happy girl listening to music trough headphones Kuva

Switchooon kautta voit vuokrata älypuhelimia, älykelloja ja kuulokkeita kuukausihinnalla omien tarpeittesi mukaan. Nyt voit jättää taaksesi korkeat ostohinnat ja useita vuosia kestävät rahoitussopimukset, sillä me annamme sinulle vapauden maksaa vain siitä, mitä käytät ja mitä tarvitset. Meille Switchooolaisille tärkeä arvovalinta on kestävä kehitys ja haluamme tehdä maailmasta paremman paikan toimimalla arvojemme mukaisesti, ympäristöämme kunnioittaen.

Päivität helposti 

Hanki uusimmat laitteet, ja pysy ajan tasalla. 

Pysyt sitoutumattomana 

Nauti yksinkertaisesta kuukausimaksusta ja sopimuksista, joita voit halutessasi jatkaa milloin tahansa haluat – ilman ylimääräistä hässäkkää ja sitoutumista. 

Saat enemmän 

Vuokraamalla sinun ei tarvitse investoida yhteen tuotteeseen, vaan voit vaivattomasti valikoida mieleiset älylaitteet laajasta, tekniikan ammattilaistemme tarkoin kootusta valikoimasta. 

Switchooolta vuokratut tuotteet ovat aina uusia, uudenveroisia tai vähän käytettyjä. Ennen uudelleen vuokrausta tuotteet käyvät läpi yksityiskohtaisen laatutarkastuksen ja monivaiheisen käsittelyn, jotta voimme olla varmoja, että kaikki eteenpäin vuokraamamme laitteet toimivat virheettömästi. Jos laitteesi ei ole odotetussa kunnossa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tartumme heti toimeen.

Ensimmäisen kuukauden vuokra maksetaan maksusivulla.

Jos vuokraat pidemmäksi aikaa kuin kuukaudeksi, kaikki vuokrat ensimmäisen laskun jälkeen maksetaan kuukausittain tilauksen toimituspäivänä.  

Esimerkiksi, jos laite on tilattu 1. heinäkuuta, tilaus on vahvistettu samana päivänä ja toimitettu 4. heinäkuuta, maksat ensimmäisen vuokran 1. heinäkuuta. Seuraavina kuukausina saat laskun toimituspäivän mukaan, eli 4. elokuuta, 4. syyskuuta ja niin edelleen. Maksu tulee suorittaa seitsemän (7) päivän kuluessa sen lähettämisestä.

Kyllä. Kun vuokraat meiltä, suoritamme luottotietojen tarkastuksen.

Ensimmäinen kuukausivuokra veloitetaan heti tilauksen yhteydessä, mutta vuokra-aika alkaa virallisesti vasta kun olet vastaanottanut tuotteesi. Toimituspäivämäärä määrittää toistuvan kuukausittaisen maksupäivän. Minimi vuokra-ajan päätyttyä voit jatkaa vuokraamista kuukausittain samaan hintaan tai peruuttaa tilauksesi kirjoittamalla sähköpostiin asiakaspalvelu@switchooo.com.

Tilausraja lasketaan algoritmilla, osana sisäistä luottotarkastusta rekisteröimiesi tietojen perusteella. Mikäli pysyt uskollisena Switchooolle, henkilökohtainen tilausrajasi nousee tulevaisuudessa ja pystyt vuokraamaan meiltä useampia laitteita samanaikaisesti.

Girl sitting Kuva

Jos tiedot ovat virheelliset tai luottotiedoissa on merkintä, on tilaus valitettavasti hylätty, emmekä tällöin voi toimittaa tuotetta sinulle. 

Jos tilauksesi oli hylätty, tarkistathan, että seuraavat tiedot olivat oikein: 

  • Koko nimi (kuten passissa tai ajokortissa) 
  • Henkilötunnus 
  • Virallinen kotiosoite 

 Kun teet meiltä tilauksen, teemme automaattisen luottotarkastuksen asiakastieto.fi:n kautta.  

Tietojen oikeellisuuden tarkistaminen ja kirjoitusvirheiden välttäminen on siis erittäin tärkeää.  

Tietosuojasyistä emme anna tarkkaa syytä hylkäämiselle.

Vuokrauksen lopettaminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@switchooo.com. Muistathan, että sinun tulee perua vuokrasopimus kuukautta ennen, jos vuokra-aikasi on enemmän kuin 1 kuukausi.

Mikäli vuokra-aikasi on 1 kuukausi, lähetämme ohjeet tuotteen palauttamiseen “Toimitusvahvistus” sähköpostin kanssa siinä vaiheessa, kun saat tuotteen haltuusi.

Kyllä, laitteen palauttaminen on ilmaista Suomen sisällä.

Kyllä. Jotta voimme käsitellä palautetut tuotteet, on tärkeää että palautat vuokraamasi tuotteen tehdasasetuksiin ja poistat kaikki henkilökohtaiset tietosi laitteesta, mukaan lukien linkitetyt tilit. Tämä sisältää Apple ID, Google-tilit, PIN-koodit, käyttäjätilit ja kaikki lapsilukkoasetukset.    

Jos emme pysty käsittelemään laitetta siihen linkitettyjen tilien tai applikaatioiden vuoksi, joudumme perimään lisähinnan asiakkaalta.   

Ennen laitteen palautusta, asiakkaan tulee poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot laitteesta. Annamme ohjeet tietojen poistamiseen. Asiakaspalvelumme avustaa myös hankalien tilanteiden kanssa.

Kyllä. On tärkeää, että säilytät laitteen alkuperäisen pakkauksen ehjänä palautusta varten, jotta voimme lähettää laitteen myös seuraavalle vuokraajalle kuin uutena. Voit myös käyttää Switchooon lähetyslaatikon uudelleen tai lähettää laitteen takaisin jossain toisessa, vastaavanlaisessa pakkauksessa.

Jos vuokra-aikasi on 1 kuukausi, ja haluat pidentää vuokra-aikaasi, otathan meihin yhteyttä vähintään viikkoa ennen sopimuksen päättymistä pidentääksesi vuokrasopimusta.  

Jos vähimmäisvuokra-aikasi on pidempi kuin 1kk, vuokraus jatkuu automaattisesti, kunnes ilmoitat meille lopettavasi tilauksen. Tilaamisen peruutus tulee tehdä tässä tapauksessa 1 kuukausi ennen kuin palautat laitteen meille.

Voit aina vuokrata laitteen pidemmäksi ajaksi, jotta säästät rahaa.  

Esimerkki: Valitset minimi vuokraus-ajaksi 3 kuukautta ja kuukauden päästä huomaatkin pitäväsi laitteesta ja haluat pitää sen itselläsi pidempään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@switchooo.com ja kerro meille, että vuokrata laitteen kolmen kuukauden sijasta 6, tai 12 kuukaudeksi.

Jos haluat ostaa vuokraamasi tuotteen: 

Ensimmäinen vaihtoehto on vuokrata laitetta niin kauan, että voit ostaa sen yhdellä symbolisella eurolla. Tarkka kuukausimäärä riippuu tuotteesta ja valitsemastasi vähimmäisvuokra-ajasta. 

Toinen vaihtoehto on ostaa laite itsellesi aikaisemmin maksamalla kaikki jäljellä olevat vuokrakuukaudet kerralla. Vähennämme jäljellä olevat vuokrakuukaudet, ja tuote on sinun. 

Selvittääksesi ostohinnan ja sopiaksesi laitteen ostosta voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@switchooo.com

Girl sitting Kuva
Happy girl using tablet Kuva

Vuokralainen on aina täysin vastuussa tuotteista. Varmistathan, että sinulla on laaja kotivakuutus ja matkavakuutus, mikäli matkustat laitteen kanssa. Voit varmistaa omalta vakuutusyhtiöltäsi korvaako vakuutus laitteenmahdollisilta varkauksilta ja rikkoutumisilta. Mikäli laite vahingoittuu käytössäsi, olet pahimmassa tapauksessa velvollinen maksamaan enintään uuden tuotteen ostohinnan. Pyrimme kuitenkin korjauttamaan ensisijaisesti kaikki vahingoittuneet laitteet, jolloin sinun tulee maksaa meille vain korjauskulut. Otamme vastuun normaalista kulumisesta, pienistä naarmuista ja akun loppumisesta. Huolimattomasta käytöstä johtuvat epänormaalit jäljet, kuten tippuminen voivat johtaa vastuuseen. Käsittelemme kaikki tapaukset tapauskohtaisesti. Asiakkaana sinun on kuitenkin velvollisuus ilmoittaa kaikki vahingot meille heti niiden sattuessa.

Älä ole, haluamme sinun nauttivan laitteestasi kuin se olisi omasi. Pienet naarmut ja normaalit käytön jäljet korjataan palautuksen jälkeen ilmaiseksi.

Ilmoita asiasta meille viimeistään 24 h sisällä. Voit lähettää meille sähköpostin osoitteeseen: asiakiaspalvelu@switchooo.com, ja kertoa mitä tapahtui. Huomaathan, että normaaleita käytönjälkiä ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Kun olemme vastaanottaneet vahinkoilmoituksen, lähetämme sinulle laitteen palautusohjeet sähköpostitse. Vahingosta riippuen, sinun tulee lähettää laite joko takaisin meille tai suoraan korjaamollemme. 

 Kun laite on saapunut korjauskohteeseen, asiakaspalvelumme ilmoittaa sinulle korjauskustannuksista. Mikäli sinulla on laaja kotivakuutus, todennäköisesti vakuutusyhtiösi korvaa korjauskustannukset omavastuun ylittävältä osalta. Emme kuitenkaan ota vastuuta siitä, mitä vakuutusyhtiösi korvaa, vaan suosittelemme sinua ottamaan itse asiasta selvää vakuutusyhtiöltäsi, ennen kuin vuokraat meiltä laitteita.

Jos tuote menee rikki, vuokra-aikasi keskeytyy välittömästi lähettäessäsi laitteen meille korjattavaksi. Tästä johtuen emme tilaa vaihtolaitetta automaattisesti korjauksen aikana. Voit kuitenkin tilata uuden laitteen milloin tahansa.

Et. Valitettavasti emme voi tarjota vaihtoa vuokra-aikana. Vähimmäisajan tullessa täyteen, voit lähettää tuotteen meille takaisin ja vuokrata jotain uutta.

Kaikilla laskuillamme on 7 päivää maksuaikaa. Mikäli kuitenkin olet unohtanut maksaa laskun, lähetämme sinulle muistutuksen. Jos et edelleenkään maksa laskua muistutuksesta huolimatta, lukitsemme matkapuhelimen väliaikaisesti, kunnes lasku on maksettu.

Me vastaamme mielellämme kaikkiin teitä askarruttaviin kysymyksiin. Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla asiakaspalvelu@switchooo.com tai voit soittaa meille numeroon 09 2316 3435  kello 10-19 maanantaista perjantaihin.

Ei, meillä ei ole kivijalkaliikettä. Meillä on noutopiste Helsingin Ullanlinnassa Kellohuolto Aikamerkki Oy:n tiloissa. Osoite: Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki.

Shopping Cart