Vuokraa Samsung Galaxy Buds2 Pro

10,90 39,90  /kk

Tuotetunnus (SKU): Samsung Galaxy Buds2 Pro Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , Brand:

Kuuntele Galaxy Buds2 Pro kuulokkeilla kuin olisit paikalla. Intelligent 360 Audio saa äänen tuntumaan realistiselta ja muuttaa ääneen suuntaa pääsi liikkeiden mukana. Tuntuuko kuulokkeiden kanssa painetta korvassa? Buds2 Pro takaa paineettoman tunteen ilmavirtatekniikan avulla. Olisiko nämä sinun matkaseuralaisesi?

 • Toistoaika: jopa 8 h toistoaikaa ja latauskotelon kanssa jopa 30 h (Akun kesto voi vaihdella kovassa käytössä, riippuen aktivoiduista toiminnoista ja eSIM-käytöstä)
 • Akku: 61mAh / 500 mAh (latauskotelo)
 • Lataus langattomasti tai johdolla (USB-C)
 • Kaiuttimet: 2-way, 10 mm Woofer & 5.33 Tweeter, 360 Audio, 24bit Hi-Fi
 • Mikrofoni: 3 High-SNR Mics kpl (2 ulkoista + 1 sisäinen)
  Mitat:
 • Kuuloke: 19,5 x 21 x 18,1 mm
 • Latausrasia: 50 x 50,2 x 27,8 mm
  Paino:
 • Kuuloke: 5,4 g
 • Rasia: 44,9 g

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

Switchooon kautta voit vuokrata älypuhelimia, älykelloja ja kuulokkeita kuukausihinnalla niin kuin itse haluat. Unohda vaikeat päätökset korkeiden ostohintojen ja useita vuosia kestävien rahoitussopimusten välillä. Annamme sinulle vapauden yksinkertaisesti vuokrata.

Päivitä helposti

Hanki uusimmat laitteet, ja pysy ajan tasalla. Ennen kuin vanha laite alkaa keräämään pölyä, lähetä se takaisin ja vuokraa jotain uutta.

Pysy sitoutumattomana

Nauti yksinkertaisesta kuukausimaksusta ja sopimuksista, joita voit halutessasi jatkaa milloin tahansa haluat – ilman hässäkkää ja rahoitukseen sitoutumista.

Saa enemmän

Uusi älypuhelin vai sittenkin älykello? Sinun ei tarvitse päättää. Switchooon avulla voit vuokrata kaikki ne laitteet joista olet haaveillut, vain murto-osalla niiden ostohinnasta.

Switchooolta vuokratut tuotteet ovat aina kuin uusia. Ennen uudelleen vuokrausta tuotteet käyvät läpi yksityiskohtaisen laatutarkastuksen ja monivaiheisen käsittelyn, jotta kaikki Switchooolta vuokratut tuotteet saapuvat virheettöminä. Jos laitteesi ei ole odotetussa kunnossa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Ensimmäinen kuukausivuokra veloitetaan heti tilauksen yhteydessä, mutta vuokra-aika alkaa virallisesti vasta kun olet vastaanottanut tuotteesi. Toimituspäivämäärä määrittää toistuvan kuukausittaisen maksupäivän. Minimi vuokra-ajan päätyttyä voit jatkaa vuokraamista kuukausittain samaan hintaan tai peruuttaa tilauksesi kirjoittamalla sähköpostiin asiakaspalvelu@switchooo.com.

Älä ole, haluamme sinun nauttivan laitteestasi kuin se olisi omasi. Pienet naarmut ja normaalit käytön jäljet korjataan palautuksen jälkeen ilmaiseksi.

Jos haluat ostaa vuokraamasi tuotteen:

Ensimmäinen vaihtoehto on vuokrata laitetta niin kauan että voit ostaa sen yhdellä symbolisella eurolla. Tarkka kuukausimäärä riippuu tuotteesta ja valitsemastasi vähimmäisvuokra-ajasta.

Toinen vaihtoehto on ostaa laitteesi aikaisemmin maksamalla kaikki jäljellä olevat vuokrakuukaudet kerralla. Vähennämme jäljellä olevat kuukaudet, ja tuote on sinun.

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@switchooo.com saadaksesi ostohinnan.

Shopping Cart