Vuokraa GoPro Hero 11 Black

28,90 92,90  /kk

Tuotetunnus (SKU): GoPro Hero 11 Black Osasto: Brand:

Kaikkien aikojen tehokkain actionkamera! Uusi GoPro Hero 11 Black on iskun- ja vedenkestävä, eli yllättävät sadekuurot eivät menoa haittaa. Hero 11 Black:ssä on 5,3K-videotallennus, parannettu hämärätallennus ja HyperSmooth 5.0-vakaaja varmistaa täydelliset videot hurjemmissakin tempuissa. GoPro-sovelluksella muokkaat tallenteita helposti.

  • Sisältää HERO11 Black -kameran, kantolaukun, ladattavan Enduro-akun, kaarevat liimakiinnikkeet, kiinnityssoljen + peukaloruuvin, USB-C-kaapelin ja ilmaisen SD-kortin
  • Lataa videomateriaalia automaattisesti pilveen + saat kohokohtavideon latauksen aikana
  • Uusi suurempi kuvakenno tarjoaa mukaansatempaavan, erittäin suuren näkökentän.
  • Elokuvamainen 5.3K60 + 2.7K240 video 24.7 megapikselin still-kuvilla videosta.
  • Upeita 27 megapikselin korkearesoluutioisia kuvia.
  • Emmy®-palkittu HyperSmooth 5.0 -videon stabilointi Horizon Lockilla.
  • Vedenpitävä 33 jalkaan asti + rakennettu kestävä.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

Switchooon kautta voit vuokrata älypuhelimia, älykelloja ja kuulokkeita kuukausihinnalla niin kuin itse haluat. Unohda vaikeat päätökset korkeiden ostohintojen ja useita vuosia kestävien rahoitussopimusten välillä. Annamme sinulle vapauden yksinkertaisesti vuokrata.

Päivitä helposti

Hanki uusimmat laitteet, ja pysy ajan tasalla. Ennen kuin vanha laite alkaa keräämään pölyä, lähetä se takaisin ja vuokraa jotain uutta.

Pysy sitoutumattomana

Nauti yksinkertaisesta kuukausimaksusta ja sopimuksista, joita voit halutessasi jatkaa milloin tahansa haluat – ilman hässäkkää ja rahoitukseen sitoutumista.

Saa enemmän

Uusi älypuhelin vai sittenkin älykello? Sinun ei tarvitse päättää. Switchooon avulla voit vuokrata kaikki ne laitteet joista olet haaveillut, vain murto-osalla niiden ostohinnasta.

Switchooolta vuokratut tuotteet ovat aina kuin uusia. Ennen uudelleen vuokrausta tuotteet käyvät läpi yksityiskohtaisen laatutarkastuksen ja monivaiheisen käsittelyn, jotta kaikki Switchooolta vuokratut tuotteet saapuvat virheettöminä. Jos laitteesi ei ole odotetussa kunnossa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Ensimmäinen kuukausivuokra veloitetaan heti tilauksen yhteydessä, mutta vuokra-aika alkaa virallisesti vasta kun olet vastaanottanut tuotteesi. Toimituspäivämäärä määrittää toistuvan kuukausittaisen maksupäivän. Minimi vuokra-ajan päätyttyä voit jatkaa vuokraamista kuukausittain samaan hintaan tai peruuttaa tilauksesi kirjoittamalla sähköpostiin asiakaspalvelu@switchooo.com.

Älä ole, haluamme sinun nauttivan laitteestasi kuin se olisi omasi. Pienet naarmut ja normaalit käytön jäljet korjataan palautuksen jälkeen ilmaiseksi.

Jos haluat ostaa vuokraamasi tuotteen:

Ensimmäinen vaihtoehto on vuokrata laitetta niin kauan että voit ostaa sen yhdellä symbolisella eurolla. Tarkka kuukausimäärä riippuu tuotteesta ja valitsemastasi vähimmäisvuokra-ajasta.

Toinen vaihtoehto on ostaa laitteesi aikaisemmin maksamalla kaikki jäljellä olevat vuokrakuukaudet kerralla. Vähennämme jäljellä olevat kuukaudet, ja tuote on sinun.

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@switchooo.com saadaksesi ostohinnan.

Shopping Cart