Vuokraa PlayStation 5 Digital Edition

20,90 68,90  /kk

Tuotetunnus (SKU): PlayStation 5 Digital Edition Osasto: Avainsanat tuotteelle , Brand:

Digital Edition on täysin digitaalinen versio, jolla pääset nauttimaan uudensukupolven peleistä. Konsoliin on kehitetty lisää nopeutta tuova SSD-asema. Mukautuvat liipaisimet tuovat peliin uusia ulottuvuuksia. Tässä konsolissa ei ole levyasemaa joten säästyt tilaa vieviltä pelikoteloilta.

 • Prosessori: x86-64-AMD Ryzen “Zen 2” -kahdeksanydinsuoritin (16 säiettä), 3,5 GHz
 • Näytönohjain: AMD Radeon RDNA 2-pohjainen näytönohjain, 2,23 GHz (10,3 TFLOPS)
 • Keskusmuisti: 16 Gt GDDR6
 • Tallennustila: 852 Gt (5,5 Gt/s lukunopeus)
 • Videolähtö: HDMI, tuki 4K 120 Hz -televisioille, 8K-televisioille ja VRR:lle
 • Ääni: “Tempest” 3D AudioTech
 • Virta: 340 W
 • Liitännät: 1x USB Type-A (Hi-Speed USB) + 2x USB Type-A (Super Speed USB 10 Gt/s) + 1x USB Type-C (Super Speed USB 10 Gt/s)
 • Verkko ja yhteydet: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.1
 • Mitat: 390 x 92 x 260 mm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Paino: 3,9 kg
 • Pelit eivät sisälly hintaan
   

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

Switchooon kautta voit vuokrata älypuhelimia, älykelloja ja kuulokkeita kuukausihinnalla niin kuin itse haluat. Unohda vaikeat päätökset korkeiden ostohintojen ja useita vuosia kestävien rahoitussopimusten välillä. Annamme sinulle vapauden yksinkertaisesti vuokrata.

Päivitä helposti

Hanki uusimmat laitteet, ja pysy ajan tasalla. Ennen kuin vanha laite alkaa keräämään pölyä, lähetä se takaisin ja vuokraa jotain uutta.

Pysy sitoutumattomana

Nauti yksinkertaisesta kuukausimaksusta ja sopimuksista, joita voit halutessasi jatkaa milloin tahansa haluat – ilman hässäkkää ja rahoitukseen sitoutumista.

Saa enemmän

Uusi älypuhelin vai sittenkin älykello? Sinun ei tarvitse päättää. Switchooon avulla voit vuokrata kaikki ne laitteet joista olet haaveillut, vain murto-osalla niiden ostohinnasta.

Switchooolta vuokratut tuotteet ovat aina kuin uusia. Ennen uudelleen vuokrausta tuotteet käyvät läpi yksityiskohtaisen laatutarkastuksen ja monivaiheisen käsittelyn, jotta kaikki Switchooolta vuokratut tuotteet saapuvat virheettöminä. Jos laitteesi ei ole odotetussa kunnossa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Ensimmäinen kuukausivuokra veloitetaan heti tilauksen yhteydessä, mutta vuokra-aika alkaa virallisesti vasta kun olet vastaanottanut tuotteesi. Toimituspäivämäärä määrittää toistuvan kuukausittaisen maksupäivän. Minimi vuokra-ajan päätyttyä voit jatkaa vuokraamista kuukausittain samaan hintaan tai peruuttaa tilauksesi kirjoittamalla sähköpostiin asiakaspalvelu@switchooo.com.

Älä ole, haluamme sinun nauttivan laitteestasi kuin se olisi omasi. Pienet naarmut ja normaalit käytön jäljet korjataan palautuksen jälkeen ilmaiseksi.

Jos haluat ostaa vuokraamasi tuotteen:

Ensimmäinen vaihtoehto on vuokrata laitetta niin kauan että voit ostaa sen yhdellä symbolisella eurolla. Tarkka kuukausimäärä riippuu tuotteesta ja valitsemastasi vähimmäisvuokra-ajasta.

Toinen vaihtoehto on ostaa laitteesi aikaisemmin maksamalla kaikki jäljellä olevat vuokrakuukaudet kerralla. Vähennämme jäljellä olevat kuukaudet, ja tuote on sinun.

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@switchooo.com saadaksesi ostohinnan.

Shopping Cart