Vuokraa Apple AirPods Pro (2. sukupolvi)

14,90 50,90  /kk

Tuotetunnus (SKU): Apple AirPods Pro (2. sukupolvi) Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , Brand:

Toisen sukupolven AirPods Pro tarjoaa kaksi kertaa enenmmän melunpoistoa. Kosketusohjaus tekee äänen säätelystä helppoa ja nopeaa, pyyhkäisy ylös ja alas. Puhelimesi TrueDepth- ominaisuudella saat aktivoitua kuulokkeisiin päänliikkeiden seurannan.

Applen oma high-excursion-ääniajuri

Erikoisvalmisteinen laajan äänialan vahvistin

Aktiivinen tausta­melun vaimennus

Mukautuva läpikuuluvuus

Paineentasaus­aukko

Räätälöity tilaääni ja dynaaminen pään liikkeiden seuranta1

Adaptiivinen taajuus­korjaus

Hieno ja vedenkestävät (IPX4): AirPods Pro ja latauskotelo

Bluetooth 5.3

Tunnistimet

Kaksi suuntaavaa mikrofonia

Sisäänpäin suunnattu mikrofoni

Ihon tunnistus­anturit

Liikkeen tunnistava kiihtyvyysanturi

Puheen tunnistava kiihtyvyysanturi

Kosketussäädin

Akku

Jopa 6 tuntia kuuntelu­aikaa yhdellä latauksella (jopa 5,5 tuntia tila­äänen ja pään liikkeiden seurannan ollessa käytössä)

AirPods Pro -kuulokkeet ja MagSafe-latauskotelo

Jopa 30 tuntia kuuntelu­aikaa

Jopa 24 tuntia puhe­aikaa

5 minuuttia kotelossa antaa noin tunnin kuuntelu­-8 tai puheaikaa

Mitat

Kuuloke

Korkeus: 30,9 mm

Leveys: 21,8 mm

Syvyys: 24,0 mm

Paino: 5,3 g

Kotelo

Korkeus: 45,2 mm

Leveys: 60,6 mm

Syvyys: 21,7 mm

Paino: 50,8 g

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

Switchooon kautta voit vuokrata älypuhelimia, älykelloja ja kuulokkeita kuukausihinnalla niin kuin itse haluat. Unohda vaikeat päätökset korkeiden ostohintojen ja useita vuosia kestävien rahoitussopimusten välillä. Annamme sinulle vapauden yksinkertaisesti vuokrata.

Päivitä helposti

Hanki uusimmat laitteet, ja pysy ajan tasalla. Ennen kuin vanha laite alkaa keräämään pölyä, lähetä se takaisin ja vuokraa jotain uutta.

Pysy sitoutumattomana

Nauti yksinkertaisesta kuukausimaksusta ja sopimuksista, joita voit halutessasi jatkaa milloin tahansa haluat – ilman hässäkkää ja rahoitukseen sitoutumista.

Saa enemmän

Uusi älypuhelin vai sittenkin älykello? Sinun ei tarvitse päättää. Switchooon avulla voit vuokrata kaikki ne laitteet joista olet haaveillut, vain murto-osalla niiden ostohinnasta.

Switchooolta vuokratut tuotteet ovat aina kuin uusia. Ennen uudelleen vuokrausta tuotteet käyvät läpi yksityiskohtaisen laatutarkastuksen ja monivaiheisen käsittelyn, jotta kaikki Switchooolta vuokratut tuotteet saapuvat virheettöminä. Jos laitteesi ei ole odotetussa kunnossa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Ensimmäinen kuukausivuokra veloitetaan heti tilauksen yhteydessä, mutta vuokra-aika alkaa virallisesti vasta kun olet vastaanottanut tuotteesi. Toimituspäivämäärä määrittää toistuvan kuukausittaisen maksupäivän. Minimi vuokra-ajan päätyttyä voit jatkaa vuokraamista kuukausittain samaan hintaan tai peruuttaa tilauksesi kirjoittamalla sähköpostiin asiakaspalvelu@switchooo.com.

Älä ole, haluamme sinun nauttivan laitteestasi kuin se olisi omasi. Pienet naarmut ja normaalit käytön jäljet korjataan palautuksen jälkeen ilmaiseksi.

Jos haluat ostaa vuokraamasi tuotteen:

Ensimmäinen vaihtoehto on vuokrata laitetta niin kauan että voit ostaa sen yhdellä symbolisella eurolla. Tarkka kuukausimäärä riippuu tuotteesta ja valitsemastasi vähimmäisvuokra-ajasta.

Toinen vaihtoehto on ostaa laitteesi aikaisemmin maksamalla kaikki jäljellä olevat vuokrakuukaudet kerralla. Vähennämme jäljellä olevat kuukaudet, ja tuote on sinun.

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@switchooo.com saadaksesi ostohinnan.

Shopping Cart