Vuokraa Apple Watch Series 8 GPS 41mm

25,90 76,90  /kk

Tuotetunnus (SKU): Apple Watch Series 8 GPS 41mm Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , Brand:

Apple Watch Series 8:sta löytyy paranneltuja terveys- ja kuntoiluominaisuuksia lukuisien tuttujen liikuntatilojen kera. Kello tunnnistaa kun aloitat urheilusuorituksen. Uusi terveysominaisuus on auto-onnettomuuden tunnistus, appi lähettää hätäkutsun ja kertoo sinun sijaintisi. Yhdistä Watch 8 sinun puhelimesi kalenteriin ja pysy ajantasalla tapaamisistasi.

Kuori

Koko: 41 mm

Materiaali: Alumiini

Näyttö

Aina päällä oleva Retina LTPO OLED -näyttö

Jopa 1 000 nitin kirkkaus

Alumiini­kuorien näyttö Ion-X-lasia

Iskunkestävä etulasi

Yhteydet

GPS

Wifi

Bluetooth 5.0

GPS/GNSS/GLONASS/BeiDou

Kompassi

Tekniikka

Tallennustila: 32 Gt

S8 SiP ja 64-bittinen 2-ytiminen prosessori

Langaton W3-siru

U1-siru (Ultra Wideband)

Digital Crown ja tunto­palaute

Kiihtyvyys­­­anturi

Kaatumisen­tunnistus ja kolarin­tunnistus havaitsevat jopa 256 G:n kiihtyvyyksiä

Laajan mitta-alueen gyroskooppi

Ruumiinlämmön­tunnistus

Veren happitason anturi ja appi

Sähköinen sykeanturi ja EKG-appi

Kolmannen suku­polven optinen sykeanturi

Ominaisuudet

Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset

Epäsäännöllisen sydän­rytmin ilmoitus

Kansainväliset hätäpuhelut

Hätätila SOS

Kolarintunnistus

Kaatumisen­tunnistus

Vedenpitävä 50 metriin saakka

Pölytiivis (IP6X)

Aina päällä oleva korkeus­mittari

Sisäinen kaiutin ja mikrofoni

Mitat

Korkeus: 41 mm

Leveys: 35 mm

Syvyys: 10,7 mm

Kuoren paino: 32 g

Rannekkeen koko: 41 mm – sopii 130 – 200 mm ranteisiin

Akku ja lataus

Pikalataus

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

Switchooon kautta voit vuokrata älypuhelimia, älykelloja ja kuulokkeita kuukausihinnalla niin kuin itse haluat. Unohda vaikeat päätökset korkeiden ostohintojen ja useita vuosia kestävien rahoitussopimusten välillä. Annamme sinulle vapauden yksinkertaisesti vuokrata.

Päivitä helposti

Hanki uusimmat laitteet, ja pysy ajan tasalla. Ennen kuin vanha laite alkaa keräämään pölyä, lähetä se takaisin ja vuokraa jotain uutta.

Pysy sitoutumattomana

Nauti yksinkertaisesta kuukausimaksusta ja sopimuksista, joita voit halutessasi jatkaa milloin tahansa haluat – ilman hässäkkää ja rahoitukseen sitoutumista.

Saa enemmän

Uusi älypuhelin vai sittenkin älykello? Sinun ei tarvitse päättää. Switchooon avulla voit vuokrata kaikki ne laitteet joista olet haaveillut, vain murto-osalla niiden ostohinnasta.

Switchooolta vuokratut tuotteet ovat aina kuin uusia. Ennen uudelleen vuokrausta tuotteet käyvät läpi yksityiskohtaisen laatutarkastuksen ja monivaiheisen käsittelyn, jotta kaikki Switchooolta vuokratut tuotteet saapuvat virheettöminä. Jos laitteesi ei ole odotetussa kunnossa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Ensimmäinen kuukausivuokra veloitetaan heti tilauksen yhteydessä, mutta vuokra-aika alkaa virallisesti vasta kun olet vastaanottanut tuotteesi. Toimituspäivämäärä määrittää toistuvan kuukausittaisen maksupäivän. Minimi vuokra-ajan päätyttyä voit jatkaa vuokraamista kuukausittain samaan hintaan tai peruuttaa tilauksesi kirjoittamalla sähköpostiin asiakaspalvelu@switchooo.com.

Älä ole, haluamme sinun nauttivan laitteestasi kuin se olisi omasi. Pienet naarmut ja normaalit käytön jäljet korjataan palautuksen jälkeen ilmaiseksi.

Jos haluat ostaa vuokraamasi tuotteen:

Ensimmäinen vaihtoehto on vuokrata laitetta niin kauan että voit ostaa sen yhdellä symbolisella eurolla. Tarkka kuukausimäärä riippuu tuotteesta ja valitsemastasi vähimmäisvuokra-ajasta.

Toinen vaihtoehto on ostaa laitteesi aikaisemmin maksamalla kaikki jäljellä olevat vuokrakuukaudet kerralla. Vähennämme jäljellä olevat kuukaudet, ja tuote on sinun.

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@switchooo.com saadaksesi ostohinnan.

Shopping Cart